49er- og landsholds sejlerne Frederik Rask og Marcus Bay samarbejder med Jonas Borup. Hør hvad sejleren Frederik Rask siger om samarbejdet:10.10.18"I elitesport og 49er sejlads på højt plan, skal der optimeres på alle områder. Sejladsen er intens, det mentale pres er stort, og et optimalt samarbejde mellem rorsmand og gast - både på vand og på land - er super vigtigt.


Jonas hjælper os til at optimering af mentale, relationelle, nervesystemets regulering og glade arbejdsmiljø. Vi er meget glade for samarbejdet, stemningen er god, afslappet og uhøjtidelig - hvilket er vigtigt for os. Jonas er virkelig god til at finde de helt små detaljer, som både mentalt og relationelt gør en kæmpe forskel".


Frederik Rask, 49er-sejler på sejlerlandsholdet og Hellerup Sejlklub.

Frederik Rask og Marcus Bay ses her under Sailing World Championships 2018 på Århusbugten.Hverdagsrelationer: Boganmeldelse06.03.18HVERDAGSRELATIONER; Skrevet af Lone Carmel, mangeårig psykoterapeut og trivselsrådgiver.


I bladet Psykoterapeuten, Dansk psykoterapeutforenings medlemsblad, har jeg haft glæden af at anmelde Lone Carmels bog Hverdagsrelationer; "I et let tilgængeligt sprog giver bogen forståelse for hvordan du gennem samtale og inddragelse kan arbejde med dine relationer".

Læs hele anmeldelsen - klik her!Terapihuset København: Nye lokaler i Studiestræde, tæt ved Nørreport og Rådhuspladsen25.12.17Tilbage i starten af 00érne startede det hele, også dengang var fokus på mennesker og udvikling - ja, faktisk har det været omdrejningspunktet hele vejen igennem.


Terapihuset København er nu navnet; Januar 2018 åbnes dørene til nye, rolige og hyggelige lokaler i baggård til Studiestræde, tæt ved Rådhuspladsen og Nørreport.


Vi glæder os til at invitere jer indenfor.​

Terapihuset København åbner pr. 1. januar 2018 i nyistandsatte lokaler centralt i København K.