forside120230121111547.jpg

Jonas Borup


Af hjertet tak!

Erfaringer

2016 - nu - Indehaver af Terapi- og Udviklingshuset KBH sammen med Thomas Duholm.

2019 - nu - Underviser og holdlærer på det psykoterapeutiske institut SEOP, Skolen for Eksistentiel og Oplevelsesorienteret Terapi. Underviser hertil i modulerne "Skam og Forkerthedsfølelser" samt "Eksistentiel, Oplevelsesorienteret Terapi og Psykiatriske Diagnoser".

2016 - nu - Ekstern underviser hos Kogitivt Psykologcenter på deres psykoterapeutuddannelse i "Relationelle Processer" og "Selvrefleksion".

2018 - nu - Udviklet og ansvarlig for forløb rettet stress, angst og depression. Forløbene varetages af psykoterapeuter MPF rundt om i Danmark, er rettet jobcentre, sundhedsforsikringer og virksomheder - og udbydes gennem 2. aktørvirksomheden Indsats. 

2005 - 2015 - Indehaver af virksomheden UngPro. En virksomhed som samarbejdede med unge og familier om at skabe positiv forandring for unge i kriminalitet, misbrug og mistrivsel.

2001 - 2005 - Opsøgende Kriminalpræventivt arbejde i kommunalt regi.

Uddannelser

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, som er Danmarks største fællesskab for psykoterapeuter. Dansk Psykoterapeutforening arbejder på at sikre en høj kvalitet i det psykoterapeutiske arbejde.

2019 - 2021 - Eksam. Supervisor på et neuroaffektivt grundlag V/Peter Kofoed.

2012 - 2016 - Eksam. Psykoterapeut MPF fra Københavns Gestalt Institut med fokus på gestaltterapi, neuroaffektiv udviklingspsykologi og eksistentialisme.

2006 - 2010 - Kognitiv psykologisk og psykoterapeutisk uddannelse fra Kognitivt Psykologcenter, WattarGruppen.

1996 - 2001 - Folkeskolelærer.

Jeg deltager hertil løbende i terapi-, supervisions- og udviklingsforløb. Lige pt. er jeg i supervision hos Psykoterapeut Peter Kofoed og i egenterapi hos Anders Dræby.


Kortere uddannelser inden for:

Fascial flow, mindfulness, gestalt-coaching, ACT og terapeutisk massage.

Hertil bl.a.:

NLP Practitioner.

Certificeret i Talenttest TT38 hos Talents Unlimited. 

Referencer

ATP-Huset, leder- og medarbejdercoaching.

3-Byggetilbud, leder- og medarbejdercoaching.

Region Hovedstaden, Svendebjerggaard, supervision.

Ballerup Kommune, supervision.

København Kommune, supervision.

Roskilde Kommune, supervision.

KDY - Kongelig Dansk Yachtclub, mentaltræning og mentalcoaching for sejlere.

Red Bull, coaching.

Friday Group, coaching.

Monday Production, TV-Coach i en programserie til TV2, der handler om at finde kærligheden også når livet byder på særlige udfordringer.

Om mit private liv

Er gift med Thomas Duholm, som jeg også har Terapi- og Udviklingshuset sammen med, født 1975 og bor på Østerbro i København.

Ophold i nauturen og fysisk aktivitet i form af sejlads/sejlsport og cykling har altid udgjort en stor del af mit liv. Og jeg er meget optaget af hvordan både ophold i naturen og kontakt til kroppen, gode relationer, alenehed - og det at rumme sig selv, slippe gamle roller, skam og forkerthedsfølelser - skaber grundlaget for livsmod, livsgnist og livsengagement.

Terapi- og Udviklingshuset KBH

Studiestræde 30A, 3. - 4. sal, 1455 København K
Telefon +45 25 94 03 30

© Copyright 2022 Terapi- og Udviklingshuset KBH

© Copyright 2018 Company Name