Jonas Borup

Psykoterapeut MPF
Supervisor - Underviser


Terapi, supervision og undervisning

Terapi & Udviklingshuset KBH er jeg medindehaver af.  

Jeg er psykoterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening - og arbejder med terapi, supervision, kurser og undervisning. 

Jeg er eksistentielt og fænomenologisk funderet - og med forankring også for neuroaffektiv udviklingspsykologi, som er en integration af udviklingspsykologi, tilknytningsteori, traume- og hjerneforskning.

At stå fast og være i relationer

Betydningsfulde relationer er essentielle for en sund og stærk udvikling som menneske. Lige så essentielt og betydningsfuldt er oplevelsen af differentiering og det at stå stærkt forankret i sig selv.

Mønstrene og dynamikkerne bag har dybe rødder. Det at få indsigt i dette - og arbejde med det - er for mange virkelig skelsættende, betydningsfuldt og stort.

At rumme og være sig selv

"Vi mennnesker er jo ikke perfekte. Samtidigt er en stor det af det som foregår i vores sind og vores tilværelse ikke noget vi selv har valgt"...

Når vi virkelig begynder at forstå - og tage den præmis til os, så bliver det ofte også lettere at kigge på os selv med oprigtige nysgerrige og kærlige øjne. For herfra at begynde at arbejde med evnen til  på det helt dybe plan at rumme os selv, stå fast, udtrykke os og handle...

Menneskelig vækst og relationelt samspil...

Strategier som er dybt kropsligt og følelsesmæssigt forankret. Personlighedstræk, almenmenneskelige dynamikker, tilknytning, talenter, ressourcer, erfaringer, skam, angst, stress, graden af psykologisk tryghed, anden personlig bagage - og i høj grad også det som udspiller sig "lige nu" - skaber måden vi er med os selv og hinanden.

Bevidsthed om hvordan vi bærer os selv, rummer, rækker ud og afgænser "her og nu". Bevidsthed om hvad vi hver især indeholder - og strategier til at håndtere det. Det er grundlaget for at vi kan være os selv i nuet, på en måde hvor vi er i kontakt med os selv, skaber mening og skaber retning -  og kan indgå i gode, sunde, respektfulde og livsgivende reltioner med andre.

Jonas Borup


Her finder du mig:

Terapi- og Udviklingshuset KBH
Studiestræde 30A, 3. - 4. sal, 1455 KBH K
Telefon: +45 25 94 03 30

Mail: kontakt@jonasborup.dk
Sikker mail i Nets certifikatdatabase: jb@terapihusetkbh.dk


Om Terapi- Udviklingshuset KBH
Terapi- og Udviklingshuset KBH er et fagligt fællesskab som vi åbende januar 2018. Vi var en gruppe med forskellige profiler, som kendte hinanden fra undervisnings- og udviklingopgaver. Med huset ønskede vi et alsidigt, dynamisk og fagligt velfunderet fællesskab.

Selve huset drives juridisk af Jonas Borup og Thomas Duholm under CVR 28270429.
____

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, Danmarks største faglige fællesskab for psykoterapeuter. Dansk Psykoterapeutforening arbejder for at sikre en høj kvalitet i det psykoterapeutiske arbejde.

mpf20221118111529.png


Terapi- og Udviklingshuset KBH - Studiestræde 30A, 3. 4. sal - 1455 København K