Psykoterapeut
Supervisor
Underviser

Terapi- og Udviklingshuset KBH
Studiestræde 30A, 1455 København K

Fokus på det at skabe rum, dybde og udvikling


At rumme sig selv og udvikle sig

"Vi mennnesker er ikke perfekte og der er ofte ikke noget mere befriende end mennesker, der også tør fejle og vise sårbarhed. Samtidigt er en stor det af det som foregår i vores sind og vores tilværelse slet ikke noget vi selv har valgt"...

Når vi virkelig begynder at forstå - og tage disse præmisser til os, så bliver det ofte også lettere at kigge på os selv med oprigtige nysgerrige og kærlige øjne. For herfra at begynde at arbejde med evnen til også på det helt dybe plan at rumme os selv, stå fast, udtrykke os og handle...

Det at stå fast og være i relationer

Betydningsfulde relationer er essentielle for en sund og stærk udvikling som menneske. Lige så essentielt og betydningsfuldt er oplevelsen af differentiering og det at stå stærkt, dybt og afgrænset i sig selv. 

Mønstrene og dynamikkerne bag alt det her har dybe rødder - og meget kan virkelig være uden for vores umiddelbare bevidsthed. Det at få indsigt i dette og arbejde med det, det er for mange både skelsættende, betydningsfuldt og stort.

Terapi, supervision og undervisning

Mennesker, indsigt og udvikling har gennem mange år - personligt og fagligt - været en stor del af mit liv.

Terapi & Udviklingshuset KBH er jeg medindehaver af.  Jeg er psykoterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening - og arbejder med terapi, supervision, kurser og undervisning. 

Jeg ser mig selv mellem det eksistentielle og humanistiske. Og ligeledes med en forankring inden for neuroaffektiv udviklingspsykologi og den nyere forskning.

Menneskelig vækst og relationelt samspil...

Strategier som er dybt kropsligt og følelsesmæssigt forankret. Personlighedstræk, almenmenneskelige dynamikker, tilknytning, erfaringer, skam, angst, stress, graden af psykologisk tryghed og anden personlig bagage skaber måden vi er med os selv og hinanden.

Bevidsthed om hvad vi bærer med os. Det er grundlaget for at vi kan bære os selv med iboende mønstre, talenter, sårbarheder, styrker, værdier og ressourcer. 

Og her finder vi det virkelige grundlag for handling - og det at vokse som mennesker.

Jonas Borup

Her finder du mig:

Terapi- og Udviklingshuset KBH
Studiestræde 30A, 3. - 4. sal, 1455 KBH K
Telefon: +45 25 94 03 30

Mail: kontakt@jonasborup.dk
Sikker mail i Nets certifikatdatabase: jb@terapihusetkbh.dk

Om Terapi- Udviklingshuset KBH
Terapi- og Udviklingshuset KBH er et fagligt fællesskab som vi åbende januar 2018. Vi var en gruppe med forskellige profiler, som kendte hinanden fra undervisnings- og udviklingopgaver. Med huset ønskede vi et alsidigt, dynamisk og fagligt velfunderet fællesskab.

Selve huset drives juridisk af Jonas Borup og Thomas Duholm under CVR 28270429.